Tapijtvloeren: voor een unieke stijl in huis!

Onbezorgd de kinderen laten spelen én heerlijk comfortabel rondlopen op blote voeten? Met tapijt kan het! Deze vloerbedekking is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren en patronen denkbaar, waardoor er voor ieder interieur wel een perfect passende variant te vinden is.

 

Tapijt voor iedere woonstijl

Tapijt is mooi én praktisch. Dankzij de grote variatie is er een schitterende tapijtvloer voor iedere woonstijl. Bovendien profiteer je van een heleboel extra voordelen:

  • Tapijt geeft een warme en gezellige sfeer en voelt gewoon héél lekker aan onder je voeten.
  • Er is er geen gevaar voor harde valpartijen of uitglijden. Met name praktisch voor kinderen en senioren.
  • Een instant ruimtelijk effect! Zowel de kleur, de poolhoogte als het dessin kun je gebruiken om een kamer optisch breder, smaller, hoger of lager te laten lijken.
  • Door het tapijt goed te stofzuigen en eens in de zoveel tijd intensief te reinigen, gaat je vloer heel lang mee: een duurzame keuze!
  • Het houdt warmte vast, waardoor je in de winter iets minder hoeft te stoken.
  • Verbeterde akoestiek dankzij het zachte materiaal. Ook handig op de trap!

    Vloerkleed

Uit bed stappen was nog nooit zo fijn

Laten we eerlijk wezen: uit bed stappen op een koude, harde vloer voelt niet heel prettig. En nu is uit bed komen voor de meesten van ons sowieso al geen feest. Maak het een stuk makkelijker én comfortabeler voor jezelf door de slaapkamer te voorzien van een zachte tapijtvloer. Lekker warm én stijlvol. Houd het rustig met aardetinten of ga juist voor een hippe look met een Oosters of vintage dessin. Je tenen helemaal niet meer zien? Kies dan voor hoogpolig tapijt (let wel: niet aan te raden als je huisdieren hebt).

Ook leuk: een vloerkleed

Wel de voordelen van tapijt, maar niet je hele vloerbedekking vervangen? Dan biedt een vloerkleed uitkomst. Deze vind je letterlijk in alle soorten én maten. Bij Kwantum kun je ze zelfs op maat laten maken zonder dat je direct je bankrekening hoeft te plunderen. Bonusvoordeel: een vloerkleed kun je gemakkelijk vervangen als je erop uitgekeken bent.

Tapijt